Сигурно сте забелязали, че понякога мъжете са привлечени като от

...
 
Сигурно сте забелязали, че понякога мъжете са привлечени като от
Коментари Харесай

Защо мъжете си падат по лоши момичета?

 

Сигурно сте забелязали, че от време на време мъжете са привлечени като от магнит от жена с меко казано безогледно отношение. Жени, които с право назоваваме „ кучки “. Питали сме се – с какво, по дяволите те притеглят мъжа? Нека още първоначално изясним, че надалеч не ВСИЧКИ мъже харесват кучки, само че има няколко вида мъже, които ги избират.

 

Изглежда, че да си положително момиче от време на време не се отплаща. Въпреки че притежавате прелестни качества, към момента сте необвързана. Може би това е по този начин, тъй като някои мъже следват неприятни вместо хубави девойки.

 

Ето някои аргументи, заради които мъжете в действителност харесват кучките, тъй че продължете да четете.

 

Всеки път, когато неприятно момиче влезе в стаята, атмосферата става гореща. Всички виждат наличието й и се пробват да попият силата й.

Може би тя не наподобява на Мис Свят, само че в нея има нещо необяснимо привлекателно. Тя държи главата си високо и всяко нейно придвижване е секси. Мъжете харесват това и незабавно ще се опитат да привлекат вниманието й.

Познай какво? Колкото повече се държи незаинтересовано, толкоз повече я желаят.

Хубавите девойки не са предизвикателство.

Понякога „ елементарно “ значи „ скучно “. Мъжете са ловци, това е тяхната природа. Те са конкурентни същества и в случай че им кажете, че не могат да имат нещо, те няма да се откажат.

Милите девойки наподобява са скучни, тъй като момчетата не би трябвало да поставят никакви старания, с цел да завоюват сърцата на тези девойки. Кучките имат етикет „ Трудна за приемане “ и множеството мъже са играчи, които няма да се откажат, до момента в който не завоюват премията.

Хубавите девойки постоянно ще бъдат до тях, само че кучките няма. По дяволите, не, тъй като неприятните девойки са прекомерно заети със задоволяването на личните си потребности.

Те желаят секс, а не връзки.

Хубавите девойки нормално желаят освен това от секс и физическа непосредственост. Те желаят непоклатимост и същински връзки, изпълнени с обич и романтика. Е, някои мъже бягат от всичко това.

Единственото, което желаят, е да задоволят половия си вкус и е по -вероятно да го получат от дами, които имат сходно мислене.

 

Кучките са по -вълнуващи.

Някои мъже са пристрастени към вълнението. В живота им няма място за досада и те търсят някой, който да е в крайник с лудия им метод на живот.

 

Мъжете са привлечени от кучките, тъй като са самостоятелни и свободолюбиви. Тези човекоядци не желаят утвърждение от никого; Те просто вършат каквото си желаят и това ги прави толкоз вълнуващи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР